Üzemeltető: Blogger.
2013. december 11., szerda
Érdekel ez valakit?
Ez egy afrikai biltong http://en.wikipedia.org/wiki/Biltong |
A füstölés tartósít. És finom. És rendkívül keveset tud róla az átlagember. A technológia nem is annyira érdekes, nem vagyok élelmiszer mérnök, aki technológiai előadást akar tartani a tudományáról.
Konkrétan:
- lesz termékteszt. Pl. kolbász-kolbász ellen. Melyik csíp jobban, de még élvezhető-e az íz?
- lesz receptajánló, pácra, füstre.
- lesz fénykép, film
Érdekes lehet-e az, hogy mitől méregdrága a Gyulai? Vagy éppen hogy készül a kalickában füstölt hal? Izgalmasan hangzik az, hogy otthon füstöljünk meg szelet húst? Segítség, ha megmondom hol lehet bérben jól füstöltetni?
Címkék:füstölés
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése
(Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése