2013. december 11., szerda

Érdekel ez valakit?


Ez egy afrikai biltong
http://en.wikipedia.org/wiki/Biltong

A füstölés tartósít. És finom. És rendkívül keveset tud róla az átlagember. A technológia nem is annyira érdekes, nem vagyok élelmiszer mérnök, aki technológiai előadást akar tartani a tudományáról.


Konkrétan:

  • lesz termékteszt. Pl. kolbász-kolbász ellen. Melyik csíp jobban, de még élvezhető-e az íz?
  • lesz receptajánló, pácra, füstre.
  • lesz fénykép, film
Érdekes lehet-e az, hogy mitől méregdrága a Gyulai? Vagy éppen hogy készül a kalickában füstölt hal? Izgalmasan hangzik az, hogy otthon füstöljünk meg szelet húst? Segítség, ha megmondom hol lehet bérben jól füstöltetni?






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése